Računovodstvo, IT rješenja i savjetovanje

Unija Smart Accounting d.o.o. Sarajevo – Podružnica Mostar

Dr. Ante Starčevića bb,
88 000 Mostar

+387 33 873 930
info.mo@unija.com

fb fb fb fb

Test

NAJNOVIJE VIJESTI

28. Septembra, 2023

Samostojni obračunovalec plač (SLO)

Zato ker so naši specialisti odlično izobraženi in usposobljeni in ker delajo v urejenem, prijetnem in stimulativnem mednarodnem okolju, ki zagotavlja vrhunske storitve in visoko zanesljivost. Naše stranke to znajo ceniti. In iz meseca v mesec jih je več.  Zdaj vas vabimo, da se pridružite našim ekipam in postanete del te vznemirljive rasti.

Više
21. Septembra, 2023

Referent obračuna plaća (HRV)

Stoga očekujemo da ste navikli brinuti da svatko dobije ono što zaslužuje na kraju godine. Kao referent obračuna plaća, brinuti ćete se za nešto slično. Svaki mjesec. Naš sustav naprednog usavršavanja te iskusni suradnici, pomoći će vam da brzo uhvatite novi ritam i zadržite visoku razinu profesionalnosti i ažurnosti. Ako još niste sudjelovali u gore navedenim projektima, nema problema. Ionako nismo sigurni da stvarno postoje.

Više
13. Septembra, 2023

Poreski savetnik (SRB)

Računamo da će vam dobre orijentacijske sposobnosti pomoći pronaći put kroz kompleksne lavirinte poreskih propisa, te da ćete se dobro snaći u kompleksnom međunarodnom okruženju. Ponekad to može biti izazovno. Naravno, na svim našim ekspedicijama, naše iskusne i dobro opremljene ekipe poreskih istraživača uvijek su blizu ako vam treba pomoć. Ili ako želite društvo za kafu.

Više
12. Septembra, 2023

Vodja računovodstva (SLO)

Iščemo izkušenega računovodjo za vodenje naše enote v Mariboru. Če vam je vodenje sposobnih in prodornih ekip ravno tako blizu, kot vodenje računov, bi želeli, da se nam oglasite. In če vam delo v dinamičnem okolju velike mednarodne računovodske hiše zveni zanimivo, verjamemo, da najdemo skupen jezik. Naši izkušeni sodelavci vam bodo pomagali hitro ujeti ritem, naš dobro utečeni sistem izobraževanj pa vam bo pomagal ostajati v profesionalnem vrhu. Saj to je, kjer si želite biti, ne? Pridružite se nam! Lahko, da je to tisti skok v karieri, ki ste ga čakali.

Više
12. Septembra, 2023

Računovodja (SLO)

Saj veste, tistih o dolgočasnih računovodjih pa kako je par dni z njimi kot cela večnost in tako naprej. Če ne veste o čem govorijo, bi želeli, da se nam oglasite. Tudi nam je računovodstvo vznemirljivo, ustvarjalno in polno izzivov. In zdaj, ko vse več podjetij v nas prepoznava eno vodilnih avtoritet v regiji, iščemo nove sodelavce. Pridružite se nam! Naš dobro razvit sistem izobraževanj vam bo pomagal ostajati v profesionalnem vrhu, naši izkušeni sodelavci vam bodo v podporo tudi pri najzahtevnejših projektih. Saj vemo, da razumete vice o računovodjih. Govorijo pač o računovodstvu iz nekih drugih časov. Ali pa iz nekih drugih firm.

Više
12. Septembra, 2023

Računovodja začetnik (SLO)

Tako željo vam z veseljem izpolnimo. Pridružite se nam, in naši izkušeni mentorji bodo poskrbeli, ne boste več prav dolgo začetnik. Naš cilj je, da čim prej postanete odličen računovodski strokovnjak. Če je vaš cilj kaj podobnega, želimo, da se nam oglasite. Naš dobro razvit sistem izobraževanj in mentorstev vas bo popeljal na strmi vzpon od začetnika do strokovnjaka, izkušeni sodelavci pa vam bomo pri tem v oporo in pomoč. Izkušnje imamo seveda iz prve roke. Vsi smo bili nekoč začetniki.

Više
1. Septembra, 2023

IKT bezbijednosni inženjer (SLO, BIH)

Računamo, da če najdete zabavo v reševanju numeričnih zagonetk, boste tudi pri nas uživali. Zdaj, ko vse več podjetij prepoznava prednosti naših robustnih, zmogljivih in zanesljivih informacijskih rešitev, namreč potrebujemo nove sodelavce, ki nam bodo pomagali ohranjati visoko raven storitev. Naši izkušeni kolegi vam bodo pomagali hitro ujeti ritem, naš obsežen in reden sistem izobraževanj pa vam bo pomagal ostajati v vrhunski formi. Tudi če sudoku ni ravno vaša prva izbira, ko gre za zabavo, se nam oglasite. Dokler najdete izziv v reševanju kompleksnih varnostnih, sistemskih, podatkovnih in podobnih problemov, ste pri nas dobrodošli.

Više
22. Augusta, 2023

Računovođa (BIH)

Ne stvarno. Želimo da pobjedimo na Unijinim međunarodnim sportskim igrama i gradimo tim. Naravno, mi i inače volimo da pobjeđujemo, pa ćete se sa svojim računovodstvenim znanjem i iskustvom savršeno integrisati u naš tim. Ali čak i ako vaše sportske vještine zaostaju za računovodstvenim, i dalje ste dobrodošli. Kada je sport u pitanju, saradnja nam je važnija od pobjede. Ali samo kada je sport u pitanju.

Više
2. Juna, 2023

Vodja računovodstva (SLO)

Za naše enote iščemo vodjo. In to računovodjo. Se pravi, iščemo prekaljenega strokovnjaka s področja računovodstva, z željo po vodenju […]

Više