Test

NAJNOVIJE VIJESTI

28. rujna, 2023

Samostojni obračunovalec plač (SLO)

Zato ker so naši specialisti odlično izobraženi in usposobljeni in ker delajo v urejenem, prijetnem in stimulativnem mednarodnem okolju, ki zagotavlja vrhunske storitve in visoko zanesljivost. Naše stranke to znajo ceniti. In iz meseca v mesec jih je več.  Zdaj vas vabimo, da se pridružite našim ekipam in postanete del te vznemirljive rasti.

Više
21. rujna, 2023

Referent obračuna plaća (HRV)

Stoga očekujemo da ste navikli brinuti da svatko dobije ono što zaslužuje na kraju godine. Kao referent obračuna plaća, brinuti ćete se za nešto slično. Svaki mjesec. Naš sustav naprednog usavršavanja te iskusni suradnici, pomoći će vam da brzo uhvatite novi ritam i zadržite visoku razinu profesionalnosti i ažurnosti. Ako još niste sudjelovali u gore navedenim projektima, nema problema. Ionako nismo sigurni da stvarno postoje.

Više
13. rujna, 2023

Poreski savetnik (SRB)

Tražimo poreskog savetnika vešte orijentacije u zahtevnim uslovima i preživljavanju u divljini.

Više
12. rujna, 2023

Vodja računovodstva (SLO)

Iščemo izkušenega računovodjo za vodenje naše enote v Mariboru. Če vam je vodenje sposobnih in prodornih ekip ravno tako blizu, kot vodenje računov, bi želeli, da se nam oglasite. In če vam delo v dinamičnem okolju velike mednarodne računovodske hiše zveni zanimivo, verjamemo, da najdemo skupen jezik. Naši izkušeni sodelavci vam bodo pomagali hitro ujeti ritem, naš dobro utečeni sistem izobraževanj pa vam bo pomagal ostajati v profesionalnem vrhu. Saj to je, kjer si želite biti, ne? Pridružite se nam! Lahko, da je to tisti skok v karieri, ki ste ga čakali.

Više
12. rujna, 2023

Računovodja (SLO)

Saj veste, tistih o dolgočasnih računovodjih pa kako je par dni z njimi kot cela večnost in tako naprej. Če ne veste o čem govorijo, bi želeli, da se nam oglasite. Tudi nam je računovodstvo vznemirljivo, ustvarjalno in polno izzivov. In zdaj, ko vse več podjetij v nas prepoznava eno vodilnih avtoritet v regiji, iščemo nove sodelavce. Pridružite se nam! Naš dobro razvit sistem izobraževanj vam bo pomagal ostajati v profesionalnem vrhu, naši izkušeni sodelavci vam bodo v podporo tudi pri najzahtevnejših projektih. Saj vemo, da razumete vice o računovodjih. Govorijo pač o računovodstvu iz nekih drugih časov. Ali pa iz nekih drugih firm.

Više
12. rujna, 2023

Računovodja začetnik (SLO)

Tako željo vam z veseljem izpolnimo. Pridružite se nam, in naši izkušeni mentorji bodo poskrbeli, ne boste več prav dolgo začetnik. Naš cilj je, da čim prej postanete odličen računovodski strokovnjak. Če je vaš cilj kaj podobnega, želimo, da se nam oglasite. Naš dobro razvit sistem izobraževanj in mentorstev vas bo popeljal na strmi vzpon od začetnika do strokovnjaka, izkušeni sodelavci pa vam bomo pri tem v oporo in pomoč. Izkušnje imamo seveda iz prve roke. Vsi smo bili nekoč začetniki.

Više
1. rujna, 2023

IKT bezbijednosni inženjer (SLO, BIH)

Tražimo inženjera sajber bezbijednosti koji može da riješi najteži sudoku za petnaest minuta ili manje i da se pri tome […]

Više
22. kolovoza, 2023

Računovođa (BIH)

Tražimo iskusnog računovođu koji voli timske sportove. Ne stvarno. Želimo da pobjedimo na Unijinim međunarodnim sportskim igrama i gradimo tim. […]

Više
11. srpnja, 2023

Računovođa (BiH)

Tražimo iskusnog računovođu sposobnog za preživljavanje u divljini, solo jedrenje oko svijeta ili upravljanje svjetionikom na pustom ostrvu. Nije da […]

Više