24. февруари, 2023

Сметководител (СЛО)

Бараме искусен сметководител кој сака тимски спортови.

Не навистина. Оваа година сакаме да победиме на меѓународните спортски игри на Унија и да изградиме тим. Секако, сакаме и да победуваме, па со вашето сметководствено знаење и искуство, совршено ќе се интегрирате во нашиот тим. Но, дури и ако вашите спортски вештини заостануваат зад вашите сметководствени вештини, сепак сте добредојдени. Кога станува збор за спортот, соработката ни е поважна од победата. Но, само кога станува збор за спорт.

ЗА НАС

Unija Smart Accounting е меѓународна сметководствена куќа на високо квалитетни услуги во областа на сметководството, консултациите и напредните ИТ решенија. Нашите клиенти водат меѓународни и локални компании за кои е потребна врвна и сигурна поддршка. Нашите колеги се врвни експерти во нивните области и со редовно, систематско образование, ние сме сигурни дека така и ќе остане. Нашата амбиција е да обезбедиме инспиративно работно опкружување и висока деловна култура.

РАБОТНО МЕСТО

Како независен сметководител, ќе работите со нашите клиенти, ќе ги советувате и ќе им помогнете да најдат оптимални решенија.

Вашата работа исто така ќе биде

 • Подготовка на месечни и годишни извештаи, вклучувајќи завршни сметки и даночни пријави
 • Документација и сметководство

ПРИДОБИВКИ

Ние вработените во Групацијата на Унија добиваме голем број придобивки кои ни овозможуваат да растеме професионално и лично. Со тоа можеме подобро да се грижиме за квалитетот, односите се многу подобри и работата е едноставно попријатна. Ние им нудиме на сите вработени:

 • Систематска грижа за професионален развој и можности за напредување,
 • Учество на годишни меѓународни регионални спортски игри,
 • организирани екскурзии, патувања и дружење,
 • можноста за работа во хибридна околина,
 • Повремено можете да работите во кои било единици во регионот, од Љубљана и Загреб, до Белград и Подгорица, дури и во Тиват.

СПЕЦИЈАЛНИ БЕНЕФИЦИИ ЗА ВАШАТА РАБОТА

 • Личен годишен буџет за образование
 • Месечни награди
 • Годишни награда
 • Можноста за работа во разни оддели и во единиците на групацијата во други земји (Хрватска, Босна и Херцеговина, Србија, Црна Гора, Словенија).
 • можноста за промоција на кариерата
 • Флексибилно работно време

ШТО ОЧЕКУВАМЕ

Предноста е ако совладате поголеми компјутерски програми, на пр. Пантеон, Опис, Васко, САП, Навижн, Минимакс,…

ЛОКАЦИЈА

Работното место на менаџерот на сметководство се наоѓа на ул. Тржашка цеста 515, во Брезовица кај Љубљана.

Се разбира, постои и можност за работа за далечина или хибрид.