24. февруари, 2023

Payroll (СЛО)

Бараме некој кој е подготвен да го работи бескомпромисно за да бидеме сигурни дека сите го добиваат она што го заслужуваат.

Илјадници ќе ви бидат благодарни. Секој месец. Платите се барана, обемна и чувствителна област. Го сфаќаме многу сериозно и одговорно. Нашите клиенти знаат како да го ценат тоа. Ова е убаво чувство и би сакале да го споделиме со вас.

ЗА НАС

Unija Smart Accounting е меѓународна сметководствена куќа на високо квалитетни услуги во областа на сметководството, консултациите и напредните ИТ решенија. Нашите клиенти водат меѓународни и локални компании за кои е потребна врвна и сигурна поддршка. Нашите колеги се врвни експерти во нивните области и со редовно, систематско образование, ние сме сигурни дека така и ќе остане. Нашата амбиција е да обезбедиме инспиративно работно опкружување и висока деловна култура.

РАБОТНО МЕСТО

Како самостоен пресметувач на платата, потребно е да се грижите за пресметката на платата на нашите вработени, да ги советувате и да им помагате да пронаоѓаат оптимални решенија.

Вашата работа исто така ќе биде:

 • Комуникација со вработените
 • Подготовка на побарувања за поврат на средствата
 • Одржување на личните податоци
 • Соработка со надворешни институции

ПРИДОБИВКИ

Ние вработените во Групацијата на Унија добиваме голем број придобивки кои ни овозможуваат да растеме професионално и лично. Со тоа можеме подобро да се грижиме за квалитетот, односите се многу подобри и работата е едноставно попријатна. Ние им нудиме на сите вработени:

 • Систематска грижа за професионален развој и можности за напредување,
 • Учество на годишни меѓународни регионални спортски игри,
 • организирани екскурзии, патувања и дружење,
 • можноста за работа во хибридна околина,
 • Повремено можете да работите во кои било единици во регионот, од Љубљана и Загреб, до Белград и Подгорица, дури и во Тиват.

СПЕЦИЈАЛНИ БОНИТЕТИ ЗА ВАШАТА РАБОТА

 • Личен годишен буџет за образование
 • Месечни награди
 • Годишни награда
 • Можноста за работа во разни оддели и во единиците на групацијата во други земји (Хрватска, Босна и Херцеговина, Србија, Црна Гора, Словенија).
 • можноста за промоција на кариерата
 • Флексибилно работно време

ШТО ОЧЕКУВАМЕ

 • Најмалку една година работно искуство на слична работа
 • Желба за подинамична работа

ЛОКАЦИЈА

Работното место на самостојниот пресметувач на платите се наоѓа на ул. Тржашка цеста 515, во Брезовица кај Љубљана. Секако останува и можност за работа од дома или хибридно.