24. февруари, 2023

Системски инженер (БИХ, CRO)

Бараме развивач на софтвер кој е подготвен да игра во првиот тим наместо да чека на клупата.

Знаеме, во нашиот бизнис добивате проект, го извршувате и потоа го чекате следниот. Во основа седите на клупата и чекате тренерот да ве повика. Сега замислете дека проектите следат еден по друг. Постојано играте во првата формација, добивате точни додавања од соиграчите, ја следите визијата на тренерот и постигнувате голови. Се чувствува добро, нели?

ЗА НАС

Unija Sibit е дел од меѓународната група Unija Smart Accounting. На нашите клиенти им овозможуваме воспоставување комплексни информациски системи, нивен развој, одржување, надградба и интеграција со постоечките решенија. Нашите клиенти се водечки меѓународни и домашни компании кои бараат супериорна и сигурна поддршка. Нашите вработени се врвни експерти во своите области и со редовно, систематско образование се грижиме да остане така. Нашата амбиција е да обезбедиме инспиративна работна средина и висока деловна култура.

РАБОТНО МЕСТО

Како развивач на софтвер, ќе учествувате во развојот на атрактивни производи и решенија за нашите партнери.

Вашата работа исто така ќе биде:

 • развој и имплементација на софтверски решенија со користење на најнови технологии
 • пишување кодови и следење на упатства за програмирање
 • координација на развојните активности
 • учење нови технологии и споделување знаења во рамките на тимот

ПРИДОБИВКИ

Вработените во Унија Групацијата имаат голем број бенефиции:

 • личен годишен буџет за образование,
 • систематска грижа за можностите за професионален развој и напредување,
 • учество на годишни меѓународни регионални спортски игри,
 • организирани патувања, екскурзии и собири,
 • можност за работа во хибридна средина,
 • приватно здравствено осигурување
 • повремено можете да работите во која било единица на Унијата во регионот, од Љубљана и Загреб, до Белград и Подгорица, дури и во Тиват.

ШТО ОЧЕКУВАМЕ

 • познавање на програмирање во C#, .NET/.NET Core
 • познавање на релациони бази на податоци (MS SQL)
 • вештини за решавање проблеми
 • самоиницијативност, точност и сигурност
 • најмалку 3 години работно искуство на секундарна позиција,
 • се разбира, ќе ги цениме и дополнителните вештини, како што се познавање на Python, Angular, Azure околина (Devops), API (REST) ​​и Docker…

ЛОКАЦИЈА

Позицијата на развојниот инженер Unija Smart Accounting се адреси Марко Марулиќа 2, 71000 Сараево и Хорватова улица 80а, 10000 Загреб.

ПРИЈАВА

Доколку препознаете интересен предизвик во кариерата во улога на развивач на софтвер и сакате да работите со нас, ве покануваме да ни ја испратите вашето CV на е-поштата hrm@unija.com.