12. април, 2024

Računovodja pripravnik (SLO)

Iščemo študenta, ki želi svoji zavidanja vredni karieri postaviti čvrste temelje.

Načrtuješ impresivno kariero v svetu računovodstva in poslovnih financ? Odlično. To nas zanima. In ker taka kariera zahteva brezhibno poznavanje osnov, imamo zate pripravljen program pripravništva, ki bo tej karieri dal obsežne in zanesljive temelje. Z našimi izkušenimi mentorji boš lahko delal/a na konkretnih primerih, sistematično boste obdelali/a vsa potrebna področja, spoznal/a boš vse ustrezne veščine in pravila za zanesljivo samostojno delo, pripravili boste torej vse potrebno za uspešen zagon kariere. In če se ob koncu pripravništva ujamemo v želji, da bi svojo impresivno kariero gradil/a pri nas, si enako dobrodošel še naprej. Do takrat pa: oglasi se nam! Začnimo že s to kariero!

O NAS

Unija Smart Accounting je mednarodna računovodska hiša visoko kakovostnih storitev na področju računovodstva, svetovanja in naprednih IT rešitev. Naše stranke so vodilna mednarodna in lokalna podjetja, ki zahtevajo vrhunsko in zanesljivo podporo. Naši sodelavci so vrhunski strokovnjaki na svojih področjih in z rednim, sistematičnim izobraževanjem skrbimo, da tako tudi ostane. Naša ambicija je zagotavljati navdihujoče delovno okolje in visoko poslovno kulturo.

KAKŠNE KANDIDATE IŠČEMO?

Iščemo mlade osebe, študente, brez delovnih izkušenj. Iščemo tebe, ki verjameš, da pridobivanje znanja, predanost in potrpežljivost še niso šli iz mode.

Potrebujemo te!

  • če ti je ostalo le še nekaj študijskih obveznosti ali pa si vpisan/a na podiplomski študij in še nimaš izkušenj;
  • če želiš svojo kariero začeti v enem izmed najuspešnejših računovodskih podjetij;
  • ali če želiš biti med izbranimi kandidati, ki jim bo Unija ponudila priložnost za razvoj kariere.

NAMEN PROGRAMA

  • plačano pripravništvo;
  • trajanje 6 mesecev, približno 100 ur mesečno (usklajeno s študijskimi obveznostmi, pri čemer je za nas pomembna kontinuiteta dela);
  • kasneje pa je možno tudi kroženje med oddelki znotraj Unije;
  • po uspešno zaključenem programu dobiš možnost zaposlitve;
  • delaš z najboljšimi strokovnjaki in managerji v podjetju;
  • med izvajanjem programa imaš možnost strokovnega in osebnega razvoja.

LOKACIJA

Delovno mesto računovodje pripravnika lahko opravljate v poslovni enoti Brezovica pri Ljubljani, Novo mesto in Idrija.

PRIJAVA

Če v vlogi računovodje pripravnika vidite zanimiv karierni izziv in želite sodelovati z nami, vas vabimo, da nam pošljete svoj življenjepis na hrm@unija.com.