Otkrijte svoj potencijal

Vaša karijera je važan dio onoga što ste Vi i onoga šta želite da postanete. Istražite svoju radoznalost, iskoristite svoje vještine i pustite svoju kreativnost na volju!

Svako putovanje počinje prvim korakom. Možemo i mi da ga napravimo.

Želite li da vas kontaktiramo? Opcionalno i diskretno.

Javit ćemo vam se najkasnije sljedeći radni dan.
Slobodne pozicije
Da li imate veliko znanje i iskustvo? Odlično. U našem timu uvijek ima mjesta za vas. Još nemate veliko znanje i iskustvo, ali ste spremni da se potrudite? Odlično. Takođe, naši mentori će vam pomoći u tome.

Dođite da radite sa nama!

O nama

Unija Smart Accounting je međunarodna računovodstvena kuća koja nudi visokokvalitetne usluge u oblasti računovodstva, konsaltinga i naprednih IT rješenja.

Naša misija je da Obezbijedimo dugoročan uspjeh i rast naših kupaca. Mi radimo svoj posao da bi oni mogli da rade svoj. Naši klijenti su vodeće međunarodne i lokalne kompanije kojima je potrebna vrhunska i pouzdana podrška. Naše kolege su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima, a redovnom, sistematskom obukom brinemo da tako i ostane. Naša ambicija je da obezbijedimo inspirativno radno okruženje i visoku poslovnu kulturu. Sa vrhunskim uslugama i razvojem naprednih tehnoloških rješenja, prevazilazimo očekivanja naših kupaca. To nam pomaže da ostanemo u vrhu. I naših kupaca. HELP MORE Podstičemo kreativnost i timski rad. Sistematski vodimo računa o obrazovanju i uvodimo nova rješenja koja nam pomažu da radimo lakše i bolje. Nastojimo da stvorimo okruženje u kojem se poštujemo, vjerujemo jedni drugima i pomažemo jedni drugima da rastu. Profesionalno i lično. I ponosni smo na to. BE PROUD Trudimo se da promovišemo promjene na bolje. Djelovima, primjerom, strašću. U sredini u kojoj živimo i radimo, u društvu, u svijetu. Ovo je naša priča. BE UNIJA

Još na Ekonomskom fakultetu bila sam veliki zaljubljenik u računovodstvo. U trećoj godini pridružila sam se Uniji. To se pokazalo za odličnu odluku. Tu se osjećam podržanom i podstaknutom za dalji napredak – kako na profesionalnom, tako i na ličnom i porodičnom planu

— Radmila Đorđević, Accountant

Naša želja je da promovišemo promjene na bolje.

U sredini u kojoj živimo i radimo, u društvu, u svijetu. Stvaramo radno okruženje i poslovnu kulturu na koje smo ponosni.

Rasti sa nama

Živi sa nama

Za studente

Gjde vidiš sebe?

RAČUNOVODSTVO

SAVJETOVANJE

I N F O R M A C I O N E TEHNOLOGIJE

Unija Academy

Svi zaposleni imaju unaprijed određeni plan obuke i edukacije. To nazivamo Unija Academy.Na taj način održavamo visok nivo profesionalnosti i pouzdanosti na koje smo ponosni.

Stručno obrazovanje

Pored sistema interne edukacije, svako od nas ima mogućnost korišćenja najmanje 1.000,00 EUR za eksterno obrazovanje po izboru.

Meke vještine

Pored sistema interne edukacije, svako od nas ima mogućnost korišćenja najmanje 1.000,00 EUR za eksterno obrazovanje po izboru.

Strani jezici

Redovno usavršavamo znanje bar jednog stranog jezika, ali uglavnom to su dva. Pored crnogorskog, očekuje se da savladamo engleski, njemački ili neki od jezika država u kojima Unija posluje.

Specijalizacije

Svako ko želi da intenzivno prouči određenu oblast, može da se priključi posebnom programu rada pod vodstvom mentora. Mi to zovemo program talenata.

Kruženje

Tako nazivamo program koji nam pruža mogućnost rada na razmjeni u inostranstvu. Stoga, možemo povremeno da radimo u bilo kojoj jedinici Unije u regionu, od Ljubljane do Zagreba, pa sve do Beograda i Podgorice, uključujući i Tivat. Sjajna prilika za sticanje iskustva, stručno znanje, sticanje novih poznanstava kao i poznavanje novih mjesta. A da ne spominjemo lokalne kuhinjske specijalitete.

LJUBLJANA
ZAGREB
SARAJEVO
BEOGRAD
PODGORICA
SKOPJE
ZADAR
TIVAT

Napredovanje

Naš sistem napredovanja je jasan i transparentan. Sa ovakvim sistemom, svako može da izabere svoj pravac u karijeri, kao i da zna koje kriterijume mora da zadovolji i koje izazove taj pravac podrazumijeva. Kada je reč o napredovanju, uvijek možemo da se oslonimo na pomoć iskusnijih kolega kao i na organizovan mentorski sistem koji dobro funkcioniše.

SISTEM NAPREDOVANJA

Gdje radimo

Sjedište Unije je u poslovnoj zgradi Unija u Brezovici kod Ljubljane. Udobne svijetle kancelarije, sale za sastanke, sale za predavanje, parking i neizostavni Unija Lounge. Sve je tu.

Naše poslovne jedinice u drugim djelovima Slovenije igraju veliku ulogu u povezivanju sa lokalnom privredom. Sve jedinice su
potpuno operativno povezane, tako da u principu možemo da radimo u svakoj jedinici i da se osjećamo kao da radimo iz sjedišta.

Office Podgorica (CG)

Unija Smart Accounting d.o.o.

Bulevar Džordža Vašingtona 98, Capital Plaza
81000 Podgorica

Sportske igre

Bavite li se sportom? Odlično! Svake godine jedna od zemalja u regionu organizuje trodnevne sportske igre za sve kolege Unije. Sport, zabava, druženje, hrana. Mislimo da ćete uživati.

Dešava se

Naš Workout Team se brine za ovo.

Ako treba organizovati doček Nove godine, oni uzimaju stvari u svoje ruke. Porodični piknik? Naravno, uvijek prijatno i zabavno. Posjeta Djeda Mraza? Ne moraš dalje objašnjavati. Takođe pogodan za djecu.

O da, u našoj industriji vrhunac sezone je tokom godišnjih poslovnih izvještaja. Nakon kompletiranja bilansa, uvijek idemo na izlet ili ekskurziju. Uvijek je zabavno.

REGIONALNO STUDENTSKO TAKMIČENJE , gdje svi studenti mogu da pokažu svoju kreativnost.

U Uniji Smart Accounting uvijek tražimo kreativna rješenja koja pomjeraju granice u oblasti računovodstva, poslovnog savjetovanja i informacionih tehnologija. Ostvarili smo brojne pomake u profesionalnim i tehničkim oblastima i uspostavili nove standarde poslovanja. Upravo zbog toga želimo da pomognemo mladima da steknu vještine koje će im dobro doći u poslovnom svijetu pored formalnog obrazovanja. Takmičenja su jedan od tih načina.

Takmičenje je organizovano tako da studenti mogu da se prijave u jednu od tri ponuđene oblasti: računovodstvo, savjetovanje i informacione tehnologije.

Takmičenje Unija Challenge se sastoji iz dvije faze. U prvoj fazi deset najbolje ocjenjenih radova će se takmičiti unutar svoje zemlje, za šta će biti dodjeljena prva tri mjesta. U drugoj fazi pobjednici na nacionalnom nivou ući će u finale međunarodnog takmičenja, a prva tri mjesta će dobiti i nagrade.

Studenti se mogu prijaviti pojedinačno ili grupno, birajući jednu od ponuđenih oblasti. Ovim pristupaju rješavanju projektnog zadatka i pokazuju svoju kreativnost i znanje.

Vjerujemo da neopterećen i nekonvencionalan pogled spolja može donijeti nova rješenja koja mogu biti odlične polazne tačke za nova otkrića. Oni će svakako biti odlična polazna tačka za karijeru mladog studenta i, ko zna, možda nam se putevi uskoro ponovo ukrste.

Cilj i benefiti:

Unija Case Study

UNIJA jednom godišnje organizuje događaj za studente, koji se održava u prijatnom ambijentu pored mora ili negdje drugo. Tu studenti zajednički istražuju i rješavaju konkretan poslovni izazov. Cilj ovog događaja je podsticanje inovativnog razmišljanja i timskog rada. Studenti upoznaju Uniju i Unija njih. Događaj Unija Case Study je odlična prilika za studente da pokažu svoje vještine, razviju vještine timskog rada, sprovedu svoje ideje u praksu i povežu se sa drugim studentima i profesionalcima iz industrije.

Cilj i benefiti:

Program u kojem vam ne nudimo samo praksu. Nudimo vam znanje. Nudimo vam posao. Odmah ćete početi da radite u stvarnom okruženju. Moći ćete da širite svoje znanje, ali i da ga direktno koristite.

Trebamo te:

ako vam je ostalo još samo nekoliko studijskih obaveza ili ste upisani na postdiplomske studije i još nemate iskustva,

ako želite da započnete svoju karijeru u jednoj od najuspješnijih računovodstvenih firmi,

ili ako želite da budete među odabranim kandidatima kojima će Unija ponuditi mogućnost razvoja karijere.

KAKVE KANDIDATE TRAŽIMO?

Tražimo mlade ljude, studente, bez radnog iskustva. Tražimo vas koji vjerujete da sticanje znanja, posvećenost i strpljenje još nisu izašli iz mode.

Cilj i benefiti:

Ono za šta se zalažemo.

U Uniji živimo naše vrijednosti.

Naš sistem vrijednosti smo povezali u dijagram. Pogledaj. Nije tako komplikovano kao što izgleda.

Benefiti.

Biti Dio Unije ne znači samo stabilno i organizovano radno okruženje, već donosi i mnoge prednosti koje nam pomažu da uskladimo život i posao. Drugim riječima, radi bolje i živi bolje u isto vrijeme.

Svi zaposleni ga dobijaju i mogu ga koristiti po sopstvenom nahođenju za sertifikovanu obuku u svojoj oblasti.

Možemo ga koristiti po sopstvenom izboru za aktivnosti koje nas ispunjavaju i pomažu nam da lično rastemo. Na Primjer, za učenje stranih jezika, za fitnes ili možda kurs retorike.

Snažan i efektivan sistem obuke osigurava da smo uvijek u toku sa najnovijim promjenama i nalazima u našoj oblasti. Istovremeno, to podstiče naš profesionalni rast i napredovanje u karijeri.

Transparentan sistem napredovanja nam pomaže da planiramo svoju karijeru. Više o našem sistemu promocije možete saznati ovdje >>

Mnogo nam znače prijatni i dobro uređeni uslovi rada. Ako naš rad to dozvoljava, možemo da uredimo hibridno radno mjesto. To znači da radimo dva dana u kancelariji i tri dana na daljinu – od kuće ili sa pogledom na plažu.

Obavezno prisustvo na radnom mjesto je u vremenu od 9:00 do 15:00 časova. Van ovog radnog vremena zaposleni može prilagoditi dnevno radno vrijeme prema potrebama procesa rada (“klizni sati“).

Da li volite neki od popularnih sportova? Odlično, jer se jednom godišnje zaposleni iz svih jedinica Unije takmiče u sportskim igrama. Par dana druženja, sporta, zabave i hrane. Svake godine u drugoj zemlji, svake godine mnogo zabave.

Povremeno umijemo da provedemo nedelju dana ili više na razmjeni u poslovnim jedinicama Unije u inostranstvu. Takođe nam dolaze i kolege iz drugih jedinica. Ovaj sistem razmjene se zove Kruženje. Više o tome možete pronaći ovdje “Kruženje”

KONTAKTI

Unija Smart Accounting doo

Bulevar Džordža Vašingtona 98, Capital Plaza 81000 Podgorica

NAJNOVIJE VIJESTI

17. July, 2024

Referent obračuna plaća (CRO)

Tražimo solistu za naš poslovno-financijski orkestar. Dakle, tražimo iskusnog referenta obračuna plaća, koji će znati virtuozno odsvirati solističke dionice i […]

Više
11. July, 2024

Administration Coordinator (BiH)

Tražimo velemajstora Tetrisa sa komunikacijskim vještinama voditelja noćnog radijskog programa. Dakle, tražimo nekoga ko je vješt u brzom reagovanju, kordinaciji […]

Više
5. July, 2024

Vodja računovodstva (SLO)

Iščemo izkušenega selektorja za vodenje naše ekipe računovodij na prihajajočih prvenstvih. Imamo močno ekipo izkušenih in odlično izurjenih računovodij. Zdaj […]

Više
4. July, 2024

Vodja obračuna plač (SLO)

Iščemo duhovnega guruja z dobrim obvladovanjem obračunavanja plač. Naš oddelek za obračun plač je hitro zrasel. In še raste. Zdaj […]

Više
12. June, 2024

Sales Coordinator (BiH)

Tražimo saradnika koji bi našim potencijalnim klijentima pomogao da postanu redovni. Mnogim kompanijama prelazak na naš sistem usluga bi donio […]

Više
12. June, 2024

Team Leader računovodstva (BiH)

Tražimo vođu. Računovođu. Tražimo iskusnog računovođu za vođenje našeg tima u Sarajevu. Ako vam je vođenje sposobnog i ambicioznog tima […]

Više
12. June, 2024

Pantheon Podrška (BiH)

Tražimo iskusnog vodiča za Pantheon. Naravno, mislimo na Pantheon kao program, ne onaj Pantheon u Rimu. Jer iako su oba […]

Više
7. June, 2024

Računovođa/Obračun plata (BiH)

Tražimo nekoga ko ozbiljno shvata izreku “sve se vraća, sve se plaća”, ko zna to numerički definisati i uplatiti odgovarajuće […]

Više
7. March, 2024

Samostojni obračunovalec plač (SLO)

Iščemo nekoga, ki nam bo pomagal skrbeti, da vsakdo prejme, kar mu pripada. Nič več, nič manj. Vsak mesec tisočem […]

Više

Svako putovanje počinje prvim korakom. Možemo i mi da ga napravimo.

Želite li da vas kontaktiramo? Opcionalno i diskretno.

Javit ćemo vam se najkasnije sljedeći radni dan.