Otkrijte svoj potencijal

Vaša karijera je važan dio onoga što ste Vi i onoga šta želite da postanete. Istražite svoju radoznalost, iskoristite svoje vještine i pustite svoju kreativnost na volju!

Svako putovanje počinje prvim korakom. Mi možemo da preduzmemo taj korak umjesto vas.

Da li želite da vas kontaktiramo? Po želji i diskretno.

Javićemo vam se najkasnije sledećeg radnog dana.
Slobodne pozicije

Da li imate veliko znanje i iskustvo? Odlično. U našem timu uvijek ima mjesta za vas. Još nemate veliko znanje i iskustvo, ali ste spremni da se potrudite? Odlično takođe. Naši mentori će vam pomoći u tome.

Dođite da radite sa nama!

O nama

Unija Smart Accounting je međunarodna računovodstvena kuća koja nudi visokokvalitetne usluge u oblasti računovodstva, konsaltinga i naprednih IT rješenja.

Naša misija je da obezbedimo dugoročan uspjeh i rast naših kupaca. Mi radimo svoj posao da bi oni mogli da rade svoj. Naši klijenti su vodeće međunarodne i lokalne kompanije kojima je potrebna vrhunska i pouzdana podrška. Naše kolege su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima, a redovnom, sistematskom obukom brinemo da tako i ostane. Naša ambicija je da obezbjedimo inspirativno radno okruženje i visoku poslovnu kulturu. Sa vrhunskim uslugama i razvojem naprednih tehnoloških rješenja, prevazilazimo očekivanja naših kupaca. To nam pomaže da ostanemo u vrhu. I naših kupaca.
HELP MORE

Podstičemo kreativnost i timski rad. Sistematski vodimo računa o obrazovanju i uvodimo nova rješenja koja nam pomažu da radimo lakše i bolje. Nastojimo da stvorimo okruženje u kojem se poštujemo, vjerujemo jedni drugima i pomažemo jedni drugima da rastu. Profesionalno i lično. I ponosni smo na to.
BE PROUD

Trudimo se da promovišemo promjene na bolje. Djelovima, primjerom, strašću. U sredini u kojoj živimo i radimo, u društvu, u svijetu. Ovo je naša priča.
BE UNIJA

Još na Ekonomskom fakultetu bila sam veliki zaljubljenik u računovodstvo. U trećoj godini pridružila sam se Uniji. To se pokazalo za odličnu odluku. Tu se osjećam podržanom i podstaknutom za dalji napredak – kako na profesionalnom, tako i na ličnom i porodičnom planu

— Radmila Đorđević, Accountant

Naša želja je da promovišemo promjene na bolje.

U sredini u kojoj živimo i radimo, u društvu, u svijetu. Stvaramo radno okruženje i poslovnu kulturu na koje smo ponosni.

Rasti sa nama

Živi sa nama

Gjde vidiš sebe?

RAČUNOVODSTVO

SAVJETOVANJE

I N F O R M A C I O N E TEHNOLOGIJE

Unija Academy

Svi zaposleni imaju unaprijed određeni plan obuke i edukacije. To nazivamo Unija Academy.Na taj način održavamo visok nivo profesionalnosti i pouzdanosti na koje smo ponosni.

Stručno obrazovanje

Pored sistema interne edukacije, svako od nas ima mogućnost korišćenja najmanje 1.000,00 EUR za eksterno obrazovanje po izboru.

Meke vještine

Pored sistema interne edukacije, svako od nas ima mogućnost korišćenja najmanje 1.000,00 EUR za eksterno obrazovanje po izboru.

Strani jezici

Redovno usavršavamo znanje bar jednog stranog jezika, ali uglavnom to su dva. Pored crnogorskog, očekuje se da savladamo engleski, njemački ili neki od jezika država u kojima Unija posluje.

Specijalizacije

Svako ko želi da intenzivno prouči određenu oblast, može da se priključi posebnom programu rada pod vodstvom mentora. Mi to zovemo program talenata.

Kruženje

Tako nazivamo program koji nam pruža mogućnost rada na razmjeni u inostranstvu. Stoga, možemo povremeno da radimo u bilo kojoj jedinici Unije u regionu, od Ljubljane do Zagreba, pa sve do Beograda i Podgorice, uključujući i Tivat. Sjajna prilika za sticanje iskustva, stručno znanje, sticanje novih poznanstava kao i poznavanje novih mjesta. A da ne spominjemo lokalne kuhinjske specijalitete.

LJUBLJANA
ZAGREB
SARAJEVO
BEOGRAD
PODGORICA
SKOPJE
TIVAT

Napredovanje

Naš sistem napredovanja je jasan i transparentan. Sa ovakvim sistemom, svako može da izabere svoj pravac u karijeri, kao i da zna koje kriterijume mora da zadovolji i koje izazove taj pravac podrazumijeva. Kada je reč o napredovanju, uvijek možemo da se oslonimo na pomoć iskusnijih kolega kao i na organizovan mentorski sistem koji dobro funkcioniše.

SISTEM NAPREDOVANJA

Gdje radimo

Sedište Unije je u poslovnoj zgradi Unija u Brezovici kod Ljubljane. Udobne svijetle kancelarije, sale za sastanke, predavaonice, parking i neizostavni Unija Lounge. Sve je tu.

Naše poslovne jedinice u drugim djelovima Slovenije igraju veliku ulogu u povezivanju sa lokalnom privredom. Sve jedinice su
potpuno operativno povezane, tako da u principu možemo da radimo u svakoj jedinici i da se osjećamo kao da radimo iz sjedišta.

Office Podgorica (CG)

Unija Smart Accounting d.o.o.

Bulevar Džordža Vašingtona 98, Capital Plaza
81000 Podgorica

Sportske igre

Bavite li se sportom? Odlično! Svake godine jedna od zemalja u regionu organizuje trodnevne sportske igre za sve kolege Unije. Sport, zabava, druženje, hrana. Mislimo da ćete uživati.

Dešava se

Naš Workout Team se brine za ovo.

Ako treba organizovati doček Nove godine, oni uzimaju stvari u svoje ruke. Porodični piknik? Naravno, uvijek prijatno i zabavno. Posjeta Djeda Mraza? Ne moraš dalje objašnjavati. Takođe pogodan za djecu.

O da, u našoj industriji vrhunac sezone je tokom godišnjih poslovnih izvještaja. Nakon kompletiranja bilansa, uvijek idemo na izlet ili ekskurziju. Uvijek je zabavno.

Ono za šta se zalažemo.

U Uniji živimo naše vrijednosti.

Naš sistem vrijednosti smo povezali u dijagram. Pogledaj. Nije tako komplikovano kao što izgleda.

Benefiti.

Biti deo Unije ne znači samo stabilno i organizovano radno okruženje, već donosi i mnoge prednosti koje nam pomažu da uskladimo život i posao. Drugim riječima, radi bolje i živi bolje u isto vrijeme.

Svi zaposleni ga dobijaju i mogu ga koristiti po sopstvenom nahođenju za sertifikovanu obuku u svojoj oblasti.

Možemo ga koristiti po sopstvenom izboru za aktivnosti koje nas ispunjavaju i pomažu nam da lično rastemo. Na primer, za učenje stranih jezika, za fitnes ili možda kurs retorike.

Snažan i efektivan sistem obuke osigurava da smo uvijek u toku sa najnovijim promjenama i nalazima u našoj oblasti. Istovremeno, to podstiče naš profesionalni rast i napredovanje u karijeri.

Transparentan sistem napredovanja nam pomaže da planiramo svoju karijeru. Više o našem sistemu promocije možete saznati ovdje >>

Mnogo nam znače prijatni i dobro uređeni uslovi rada. Ako naš rad to dozvoljava, možemo da uredimo hibridno radno mjesto. To znači da radimo dva dana u kancelariji i tri dana na daljinu – od kuće ili sa pogledom na plažu.

Obavezno prisustvo na radnom mjesto je u vremenu od 9:00 do 15:00 časova. Van ovog radnog vremena zaposleni može prilagoditi dnevno radno vrijeme prema potrebama procesa rada (“klizni sati“).

Da li volite neki od popularnih sportova? Odlično, jer se jednom godišnje zaposleni iz svih jedinica Unije takmiče u sportskim igrama. Par dana druženja, sporta, zabave i hrane. Svake godine u drugoj zemlji, svake godine mnogo zabave.

Povremeno umijemo da provedemo nedelju dana ili više na razmjeni u poslovnim jedinicama Unije u inostranstvu. Takođe nam dolaze i kolege iz drugih jedinica. Ovaj sistem razmjene se zove Kruženje. Više o tome možete pronaći ovdje “Kruženje”

KONTAKTI

Unija Smart Accounting doo

Bulevar Džordža Vašingtona 98, Capital Plaza 81000 Podgorica

NAJNOVIJE VIJESTI

2. June, 2023

Vodja računovodstva (SLO)

Za naše enote iščemo vodjo. In to računovodjo. Se pravi, iščemo prekaljenega strokovnjaka s področja računovodstva, z željo po vodenju […]

Više
31. May, 2023

Senior računovodja (SLO)

Iščemo izkušenega računovodjo, mojstra zen vrtov. Takole razmišljamo: če se znate svojemu vrtu posvetiti z zenovskim mirom in zbranostjo, vas […]

Više
31. May, 2023

Administrator (SRB)

Tražimo akrobatu na monociklu za rad u administraciji. Računamo da će neko ko vešto balansira na jednom točku lako upravljati […]

Više
7. April, 2023

Pantheon računovođa (SLO)

Ne vidimo nužno svakoga ko je vješt u Pantheonu kao boga, ali će Vam se sigurno diviti. Naravno, dobit ćete i stručnu podršku svojih iskusnih kolega, a posao će biti uzbudljiv. Možete se družiti i sa običnim smrtnicima, kako i priliči svakom pantheonu.

Više
7. April, 2023

Payroll Accountant (SLO)

Sve više naših klijenata nam povjerava obračun zarada svojih zaposlenih. Ovo je takođe najekonomičniji, najpouzdaniji i profesionalniji način. Zato su nam potrebne nove kolege koje će nam pomoći da vodimo računa o ovoj važnoj i osjetljivoj oblasti. Posao je odgovoran, ali osećaj je lijep. Svakog mjeseca.

Više
28. March, 2023

Specijalista za obračun zarada (SRB)

Sve veći broj klijenata nam povjerava obračun zarada njihovih zaposlenih zbog toga što je to najekonomičniji, najpouzdaniji i najprofesionalniji način. Zato sada tražimo nove saradnike koji će nam pomoći da se brinemo o ovoj važnoj i osjetljivoj oblasti. Posao je odgovoran, ali osjećaj je lijep. Svaki mjesec.

Više
13. March, 2023

Senior računovođa (SRB)

Kod nas ćete raditi na najvišem nivou, za velike međunarodne klijente, sa visokim očekivanjima i stimulativnom nadoknadom. Ponekad se rad na ovom nivou može činiti izazovnim, ali ne brinite - naše iskusne kolege će vam pružiti podršku i pomoć, a sistem će vam obezbijediti neophodnu sigurnost. Iskusne računovođe će se na ovom nivou osjećati odlično, a pogled je fantastičan.

Više
24. February, 2023

Računovodja (SLO)

Iščemo izkušenega računovodjo, ki mu ležijo skupinski športi. Ne, res. Letos bi radi zmagovali na mednarodnih športnih igrah Unije in […]

Više

Svako putovanje počinje prvim korakom. Možemo učiniti taj prvi korak za vas.

Želite li da vas kontaktiramo? Opcionalno i diskretno.

Javit ćemo vam se najkasnije slijedeći radni dan.